ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε. ΟΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ-ΣΔΣ:«Δίκτυο Λιμνών Κεντρικής και Ηπειρωτικής Ελλάδας»

Η ΟΤΔ «Αναπτυξιακή Φθιώτιδας Α.Ε. Ο.Τ.Α.»,στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας με τίτλο: «Δίκτυο Λιμνών Κεντρικής και Ηπειρωτικής Ελλάδας» (κωδικός ΟΠΣΑΑ 0037435479), του Προγράμματος “Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020” (ΠΑΑ), Μέτρο 19, Υπομέτρο 19.3 – Διατοπική και Διακρατική Συνεργασία του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ), CLLD/ LEADER»ανακοινώνει ότι προτίθεται να αναθέσει σε φυσικό ή νομικό πρόσωπο μέρος ή σύνολο των ακόλουθων υπηρεσιών:

  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: Εμπειρογνωμοσύνη για την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης της λίμνης των Κρεμαστών και της παραλίμνιας περιοχής καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές της παραλίμνιας περιοχής της ΟΤΔ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε. ΟΤΑ .
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β: Εμπειρογνωμοσύνη για την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης της λίμνης Εύνου και της παραλίμνιας περιοχής καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές της παραλίμνιας περιοχής της ΟΤΔ ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ.
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ: Εμπειρογνωμοσύνη για την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης της λίμνης Τριχωνίδα και της παραλίμνιας περιοχής καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές της παραλίμνιας περιοχής της ΟΤΔ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ.
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ: Εμπειρογνωμοσύνη για την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης της λίμνης Ζηρού και της παραλίμνιας περιοχής καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές της παραλίμνιας περιοχής της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ν. ΗΠΕΙΡΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΤΑ.

Επισυνάπτεται η σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.